Onze ruimtes

Kombuis: Eten & drinken

Tijdens de training wordt in onze prachtige, open keuken gekookt en serveren we huisgemaakt eten.

We geloven dat goede voeding je prestaties ondersteunt. Daarom hebben we ervoor gekozen om zelf voor onze gasten te koken. In onze ruime open ‘kombuis’ worden dagelijks huisgemaakte, lokale en gezonde gerechten klaargemaakt voor onze gasten. Dagvers, natuurlijk én lekker!

Foods & drinks

Gedurende de dag staat onbeperkt verse koffie, thee, water, sap en vers fruit voor je klaar. We serveren huisgemaakte koek of cake bij ontvangst en in de middag. Een verse fruit smoothie in de namiddag bestaat ook tot de mogelijkheden.

Lunch

De lunch bestaat uit vers afgebakken brood met beleg, wisselende soep of een snack, verse sappen, handfruit en zuivel. Ook een salade of bijvoorbeeld een huisgemaakte quiche en iets zoets na bestaat tot de mogelijkheden.

Borrel

Na een vruchtbare dag kun je nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Dit kan aan onze bar in de schepenhal of bij zomers weer op het terras buiten bij het water.

Of de dag in stijl afsluiten met een picknickmand op het water? Ook dat kan! De electrosloep ligt naast de werf aangemeerd.

Diner

Met veel zorg verzorgen we een daghap met een goed glas wijn, een zomerse bbq op het terras of een uitgeserveerd twee- of drie gangen diner klaar. Een goede afsluiting van je bijeenkomst bij de ontwikkelwerf!

Het eten & drinken arrangement wordt vooraf op basis van jullie wensen samengesteld.

Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Coachingsruimte De kajuitTrainingsruimte De Brug