Hester Andringa

Terug naar mijn missie

De Ontwikkelwerf stopt, ik ga door

De ‘regie nemen’ is misschien wel het belangrijkste advies dat ik doorgaans geef aan mensen en organisaties die in beweging zijn. Ik ben zelfstandig adviseur geworden met de missie: maak organisaties menselijker. Krachtige organisaties met krachtige mensen die zich vanuit talent, missie en resultaat met elkaar verbonden voelen en samenwerken totdat dit voor één van beide partijen niet langer win-win voelt. Laat nu dat laatste ook op mijn persoonlijke situatie van toepassing zijn. Het advies aan mijzelf is keihard: ik stop met de plek die ik de afgelopen drie jaar gecreëerd heb. Ik stop met de Ontwikkelwerf in IJlst.

Ik kom er achter dat ik naast de focus op inhoud, de afgelopen jaren vooral bezig ben geweest om een mooie plek voor mensen te creëren. Hier is 80% van mijn energie in gaan zitten. Het idee van een mooie ontwikkelplek is ontstaan als ondersteuning aan de inhoud.

Focus op mens

Aan het begin van mijn zelfstandig ondernemerschap in 2011, heb ik mij vooral gericht op organisaties. Vanuit diezelfde missie ben ik ook drie jaar geleden de Ontwikkelwerf gestart, maar dan met meer focus op de mens. Organisaties menselijker maken, door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en van daaruit te gaan werken.

Ik ben trots op wat er staat in IJlst, super trots zelfs. Maar mijn hoofd, mijn hart, maar vooral mijn lijf zegt: STOP!  Mijn lichaam, meer nadrukkelijk mijn rug, heeft voor de 2e keer in korte tijd een heel duidelijk signaal gegeven dat ik van koers moet veranderen.

Persoonlijke missie

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd. En ik zie het als een hele duidelijke les en inzicht dat ik mij moet vasthouden aan mijn persoonlijke missie: het creëren van krachtige organisaties met krachtige mensen.

Hier ligt mijn toekomst en dat werk zal ik ook vol enthousiasme blijven doen, wel vanaf een nieuwe werkplek dat wel. En gewoon als Hester Andringa, adviseur en coach voor mens & organisatie.

Op 30 november doe ik met veel trots het licht uit en de deur op slot. Want wat is dit een bijzonder fraai avontuur en geweldige opleiding en investering in mijzelf geweest. En wat was de Werf een prachtige groeiplek waar ik ook met dierbare collega’s en partners bijzondere momenten heb beleefd.

Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.