Ons team

Maaike Dijkstra

Energiecoach en coach persoonlijk leiderschap

Maaike (1973) Positieve en energieke coach. Intuïtieve ontwikkeling, omgaan met verandering, werken met het onbewuste, de onderstroom in teams en organisaties, persoonlijke begeleiding bij energiebalans, maken van bewuste keuzes, mindfulness & vitaliteit. Ik help je je missie ontdekken en leren leven.

Ik laat je stil staan bij jezelf door middel van ontspanning en (lichaams)bewustzijn. Vanuit stilte, rust en reflectie kun je heldere, bewustere keuzes maken, ook in grotere veranderingen. Wat mij boeit is de onderstroom in organisaties en het onbewuste in mensen, waar ligt je potentieel? Wat geeft jou en anderen geluk? Vanuit het (lichaam)bewustzijn en een diepere verbinding met jezelf kun je heldere keuzes maken en haal je het beste uit jezelf, je team en je organisatie.

Maaike met een achtergrond als communicatiekundige (in combinatie met psychologie en bedrijfskunde) werkte ruim 15 jaar als interim communicatieadviseur.” Door steeds weer nieuwe projecten te leiden in verschillend organisaties zag ik dat persoonlijk leiderschap en (zelf)bewustzijn een factor is waarmee je het verschil maakt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s en je team. Daar waar je een krachtige verbinding hebt met jezelf, hart en je missie, kun je anderen inspireren te werken vanuit hun volle potentieel”. Door haar ontwapende manier van werken wint ze mensen voor zich.

Maaike wil iets van haar eigen ontwikkeling doorgeven aan andere mensen en mensen laten stralen door ze in contact te brengen met zichzelf.

Haar motto: Persoonlijk leiderschap is jezelf en anderen leiden vanuit je hart.

Contactgegevens:

M: 06 – 41 23 67 771
E: info@maaikedijkstra.nl

Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Yvonne JansenHester Andringa