Ons team

Hester Andringa

Eigenaar, adviseur en coach persoonlijk leiderschap

Hester (1975) is de initiatiefneemster en eigenaar van de Ontwikkelwerf.

Als bedrijfskundige heeft Hester zichzelf ontwikkelt tot een specialist op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling. Werken vanuit de situatie van verandering en transitie is de rode draad in haar carrière.

Met de Ontwikkelwerf haakt zij in op haar overtuiging dat het vergroten van persoonlijk leiderschap binnen organisaties de kracht en de versneller van succes is. Persoonlijk leiderschap creëert kracht, energie en verbinding. Medewerkers die zelf leiderschap nemen, halen het beste uit zichzelf, maar ook uit de mensen om hen heen.

Hester haar kracht ligt in het doorgronden, motiveren en verbinden van mensen. Het snel kunnen doorzien en benoemen van persoonlijke kracht, patronen en blokkades is hierin haar basis. In de begeleiding van teams en mensen verliest zij de bedrijfsmatige context nooit uit het oog.

Hester is haar carrière gestart in adviesrollen bij PwC en HayGroup, gevolgd door een HR management positie binnen de levensmiddelentechnologie. Daarna heeft zij zes jaar lang als zelfstandig mens & organisatieadviseur opdrachtgevers ondersteunt en begeleid bij transitievraagstukken. Twee jaar geleden heeft zij besloten opnieuw haar hart te volgen en een bedrijf op te zetten waarin zij haar visie op de ontwikkeling van mens en organisatie kwijt kan.

Haar motto: Resultaat volgt energie en kracht. Just believe it and do it!

Contactgegevens:

M: 06 – 51 91 31 71
E:

Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Maaike DijkstraJoost van der Ham